Pulmoll bombona me eukaliptus dhe mentol 50g
(8601500110057)

Vota: 2 Vlerësimi: 5.00

Produkti Pulmoll bombona me eukaliptus dhe mentol 50g
Barkodi 8601500110057
Brendi Pulmoll Pulmoll
Seksioni Higjienë personale
Kategoria Kujdesi ndaj fytyrës
Nënkategoria Krem i natës për zonën rreth syve
Vendi sipas barkodit
Serbia
Serbia
Pesha/Madhësia 50g
Data e regjistrimit
Data e përditësimit
Nutriscore

Çmimet e shënuara nga konsumatorët

Marketi Çmimi Data
Viva Fresh Store 0.67 € 30.07.2020 18:04:16
topButton