3870085010099
(3870085010099)

Vota: 1 Vlerësimi: 5.00

Produkti 3870085010099
Barkodi 3870085010099
Brendi I panjohur/Unknown I panjohur/Unknown
Seksioni Higjienë personale
Kategoria Kujdesi ndaj fytyrës
Nënkategoria Krem i natës për zonën rreth syve
Vendi sipas barkodit
Bosnja dhe Hercegovina
Bosnja dhe Hercegovina
Pesha/Madhësia
Data e regjistrimit
Data e përditësimit
Nutriscore

Çmimet e shënuara nga konsumatorët

Marketi Çmimi Data
Viva Fresh Store 0.75 € 24.07.2020 00:18:57

Brendi i njëjtë

[5000112582109]
[5201314107071]
[4015400006756]
[3901260010518]
[3903671531910]
[3850104047046]
topButton