Choco Fun Badem Karamel 300g
(4000415696207)

Vota: 2 Vlerësimi: 5.00

Produkti Choco Fun Badem Karamel 300g
Barkodi 4000415696207
Brendi ChocoFun ChocoFun
Seksioni Ëmbëlsira dhe grimcina
Kategoria Çokolada
Nënkategoria Çokolada deri 300 gr.
Vendi sipas barkodit
Gjermania
Gjermania
Pesha/Madhësia 300g
Data e regjistrimit
Data e përditësimit
Nutriscore

Çmimet e shënuara nga konsumatorët

Marketi Çmimi Data
Albi Market 1.29 € 19.07.2020 18:57:49

Nënkategoria e njëjtë

topButton