Kraš Biskuit me kakao 350g
(3870450001615)

Vota: 3 Vlerësimi: 5.00

Produkti Kraš Biskuit me kakao 350g
Barkodi 3870450001615
Brendi Kraš Kraš
Seksioni Ëmbëlsira dhe grimcina
Kategoria Keks, biskuita
Nënkategoria Keks
Vendi sipas barkodit
Bosnja dhe Hercegovina
Bosnja dhe Hercegovina
Pesha/Madhësia 350g
Data e regjistrimit
Data e përditësimit
Nutriscore

Çmimet e shënuara nga konsumatorët

Marketi Çmimi Data
Albi Market 2.09 € 19.07.2020 18:48:29

Përbërësit

Ndërlidhje


Brendi i njëjtë

[3850102214846]
topButton