Rauch Bravo Lëng me boronicë të kuqe dhe shegë 500ml
(9008700133760)

Vota: 2 Vlerësimi: 5.00

Produkti Rauch Bravo Lëng me boronicë të kuqe dhe shegë 500ml
Barkodi 9008700133760
Brendi Bravo Bravo
Seksioni Pije
Kategoria Lëngje
Nënkategoria Lëngje pemësh deri 0.5L
Vendi sipas barkodit
Austria
Austria
Pesha/Madhësia 500ml
Data e regjistrimit
Data e përditësimit
Nutriscore

Çmimet e shënuara nga konsumatorët

Marketi Çmimi Data
Albi Market 0.55 € 16.07.2020 16:21:27

Nënkategoria e njëjtë

topButton