ETI Pop Kek Kakao 45g
(8690526033754)

Vota: 2 Vlerësimi: 5.00

Produkti ETI Pop Kek Kakao 45g
Barkodi 8690526033754
Brendi ETI ETI
Seksioni Ëmbëlsira dhe grimcina
Kategoria Keks, biskuita
Nënkategoria Keks
Vendi sipas barkodit
Turqia
Turqia
Pesha/Madhësia 45g
Data e regjistrimit
Data e përditësimit
Nutriscore

Çmimet e shënuara nga konsumatorët

Marketi Çmimi Data
Albi Market 0.19 € 16.07.2020 16:21:00
topButton