Mulino Bianco Rusks Golden X36 315g
(8076809512060)

Vota: 2 Vlerësimi: 5.00

Produkti Mulino Bianco Rusks Golden X36 315g
Barkodi 8076809512060
Brendi Mulino Bianco Mulino Bianco
Seksioni Ëmbëlsira dhe grimcina
Kategoria Grimcina
Nënkategoria Brusketa
Vendi sipas barkodit
Italia San Marino Vatikani
Italia San Marino Vatikani
Pesha/Madhësia 315g
Data e regjistrimit
Data e përditësimit
Nutriscore

Çmimet e shënuara nga konsumatorët

Marketi Çmimi Data
Interex 0.99 € 16.07.2020 17:36:34

Nënkategoria e njëjtë

topButton