Mamba Çamçakëza 106g (4 X 26.5g)
(40144979)

Vota: 2 Vlerësimi: 5.00

Produkti Mamba Çamçakëza 106g (4 X 26.5g)
Barkodi 40144979
Brendi Mamba Mamba
Seksioni Ëmbëlsira dhe grimcina
Kategoria Çamçakëza
Nënkategoria Çamçakëza
Vendi sipas barkodit
Gjermania
Gjermania
Pesha/Madhësia 106g
Data e regjistrimit
Data e përditësimit
Nutriscore

Çmimet e shënuara nga konsumatorët

Marketi Çmimi Data
Albi Market 0.93 € 16.07.2020 16:26:00
topButton