Smartshopper.tech

Pulmoll bombona me eukaliptus dhe mentol 50g (8601500110057)

Produkti: Pulmoll bombona me eukaliptus dhe mentol 50g
Barkodi: 8601500110057
Brendi
Pulmoll
Seksioni: Higjienë personale
Kategoria: Kujdesi ndaj fytyrës
Nënkategoria: Krem i natës për zonën rreth syve
Vendi sipas barkodit

Serbia
Pesha/Madhësia: 50g
Data e regjistrimit: 01.08.2020 16:40:35
Data e përditësimit: 01.08.2020 16:45:03
Nutriscore