Smartshopper.tech

Peyman Kikirikë dhe badem Nutzz Popcorn 42g (8695876203666)

Produkti: Peyman Kikirikë dhe badem Nutzz Popcorn 42g
Barkodi: 8695876203666
Brendi
Peyman
Seksioni: Higjienë personale
Kategoria: Kujdesi ndaj fytyrës
Nënkategoria: Krem i natës për zonën rreth syve
Vendi sipas barkodit

Turqia
Pesha/Madhësia: 42g
Data e regjistrimit: 19.07.2020 21:34:00
Data e përditësimit: 22.07.2020 01:29:40
Nutriscore