Smartshopper.tech

Choco Fun Badem Karamel 300g (4000415696207)

Produkti: Choco Fun Badem Karamel 300g
Barkodi: 4000415696207
Brendi
ChocoFun
Seksioni: Ëmbëlsira dhe grimcina
Kategoria: Çokolada
Nënkategoria: Çokolada deri 300 gr.
Vendi sipas barkodit

Gjermania
Pesha/Madhësia: 300g
Data e regjistrimit: 19.07.2020 21:34:00
Data e përditësimit: 25.07.2020 22:29:58
Nutriscore