Smartshopper.tech

Kraš Biskuit me kakao 350g (3870450001615)

Produkti: Kraš Biskuit me kakao 350g
Barkodi: 3870450001615
Brendi
Kraš
Seksioni: Ëmbëlsira dhe grimcina
Kategoria: Keks, biskuita
Nënkategoria: Keks
Vendi sipas barkodit

Bosnja dhe Hercegovina
Pesha/Madhësia: 350g
Data e regjistrimit: 19.07.2020 21:34:00
Data e përditësimit: 25.07.2020 21:41:22
Nutriscore

Përbërësit

Ndërlidhje