Smartshopper.tech

Rauch Bravo Lëng me boronicë të kuqe dhe shegë 500ml (9008700133760)

Produkti: Rauch Bravo Lëng me boronicë të kuqe dhe shegë 500ml
Barkodi: 9008700133760
Brendi
Bravo
Seksioni: Pije
Kategoria: Lëngje
Nënkategoria: Lëngje pemësh deri 0.5L
Vendi sipas barkodit

Austria
Pesha/Madhësia: 500ml
Data e regjistrimit: 16.07.2020 18:28:58
Data e përditësimit: 16.07.2020 18:34:02
Nutriscore