Smartshopper.tech

Mulino Bianco Rusks Golden X36 315g (8076809512060)

Produkti: Mulino Bianco Rusks Golden X36 315g
Barkodi: 8076809512060
Brendi
Mulino Bianco
Seksioni: Ëmbëlsira dhe grimcina
Kategoria: Grimcina
Nënkategoria: Brusketa
Vendi sipas barkoditItalia San Marino Vatikani
Pesha/Madhësia: 315g
Data e regjistrimit: 16.07.2020 18:28:58
Data e përditësimit: 16.07.2020 18:55:49
Nutriscore