Smartshopper.tech

Mamba Çamçakëza 106g (4 X 26.5g) (40144979)

Produkti: Mamba Çamçakëza 106g (4 X 26.5g)
Barkodi: 40144979
Brendi
Mamba
Seksioni: Ëmbëlsira dhe grimcina
Kategoria: Çamçakëza
Nënkategoria: Çamçakëza
Vendi sipas barkodit

Gjermania
Pesha/Madhësia: 106g
Data e regjistrimit: 16.07.2020 18:28:58
Data e përditësimit: 16.07.2020 22:37:48
Nutriscore